Suomalaisen jääkiekkoilun neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla eli kakkosdivisioonassa pelaava laukaalainen Gladiators HT tiedottaa tehneensä ensi kauden kattavan jatkosopimuksen suomalaishyökkääjä Miika Lahden kanssa. Joukkue kertoi sopimuksesta Facebookissa.

35-vuotias Lahti edusti kyseistä seuraa jo viime kaudella. Hän tehtaili 19 runkosarjaotteluun tehopisteet 9+25=34 sekä neljään pudotuspeliin pisteet 0+6.

– ”Ramin” merkitys joukkueelle, alueen kiekkoilulle sekä rautaliigalle on erittäin suuri. Kokemus ja ammattimaisuus päivittäisessä tekemisessä sekä erittäin vahvat otteet kaukalossa illasta toiseen auttaa joukkuettamme varmasti menestymään myös tulevalla kaudella. Miika on myös loistava esimerkki sekä esikuva alueen junioreille, Gladiators HT kirjoitti Facebook-päivityksensä yhteyteen.

Lahti on pelannut uransa varrella Liigassa 527 ottelua runkosarjassa (57+87=144) sekä 95 ottelua pudotuspeleissä (16+15=31) edustaen pelkästään JYPiä. Hän voitti seurassa myöskin kaksi Suomen mestaruutta.

Urallaan Lahti on päässyt pelaamaan myöskin Leijonissa EHT-otteluita. Lisäksi mies pelasi yhden kauden Kunlun Red Starin riveissä KHL:ssä.