CHL-kautta on pelattu neljän kierroksen verran eli jokainen joukkue on päässyt pelaamaan tähän mennessä neljä alkulohkon ottelua. CHL listasi alkukauden parhaat puolustajat, jotka ovat esiintyneet edukseen heti ensimmäisten kierrosten aikana.

Viiden parhaan puolustajan joukkoon valittiin peräti kaksi suomalaispelaajaa. He ovat ZSC Lionsia Sveitsissä edustava Mikko Lehtonen ja Luleå HF:n joukkueessa SHL:ssä pelaava Julius Honka.

Lehtonen iski neljään ensimmäiseen otteluun pisteet 1+5 ja on CHL:n puolustajien pistepörssin toisella sijalla. Hän kirjautti tehotilastoonsa komean lukeman +10, joka on myöskin alkukauden paras lukema yhdessä seurakaveri Yannick Weberin kanssa.

Honka viimeisteli neljään peliin tehot 2+1 ja kirjautti tehotilastoonsa myöskin komean lukeman +7. Alkukauden aikana Honka laukoi maalia kohti peräti 21 kertaa, ja hän jakaakin parhaillaan CHL:n laukaustilaston kärkipaikan Färjestad BK:n Theodor Lennströmin kanssa.