NHL:ssä mittavan uran pelannut hyökkääjä Kyle Turris ilmoittaa päättävänsä pelaajauransa. 33-vuotias kanadalainen kertoi asiasta Kanadan juniorisarja BCHL:ssä pelaavan Coquitlam Expressin verkkosivuilla.

Coquitlam Express tiedottaa, että Turris toimii ensi kaudella seuran kehitysvalmentajana. Turris edusti Expressiä juniorivuosinaan 2005-07.

Phoenix Coyotes valitsi Turrisin vuoden 2007 varaustilaisuuden kolmantena pelaajana.

Turris pelasi NHL:ssä Coyotesin lisäksi Ottawa Senatorsin, Nashville Predatorsin ja viimeisimpänä Edmonton Oilersin riveissä. Taitava keskushyökkääjä teki NHL:ssä 776 runkosarjaottelussa tehot 168+256=424 ja pudotuspeleissä 69 ottelussa tehot 14+18=32.

Turris kiekkoili Liigassa NHL:n työsulkukaudella 2012-13 Oulun Kärppien riveissä. NHL-tähti nousi Suomessa lyhyen visiittinsä jälkeen otsikoihin, kun hän lyttäsi kanadalaislehden haastattelussa Oulun, Liigan pitkät vierasreissut sekä ABC-huoltoasemien ruuat.