JYP kertoi tiistaina verkkosivuillaan, että joukkueen hyökkääjä Mikko Perttu siirtyy toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella Mestikseen KeuPa HT:n riveihin.

21-vuotias Perttu siirtyi JYPiin viime keväänä, jolloin osapuolet solmivat 2+2-vuotisen sopimuksen. Menneellä kaudella Perttu tahkosi Mestistä Ketterän riveissä. Hän iski runkosarjan 48 otteluun tehopisteet 11+13=24 sekä 16 pudotuspeliin pisteet 2+11=13.

– Perttu on tulevaisuuden peluri, joka on kulkenut hiukan erilaisen pelaajapolun liigan porteille. Pertulle on tärkeää saada tässä vaiheessa kokemusta vastuullisesta tuloksentekijän roolista, sekä aikaa fyysisten ominaisuuksiensa kehittämiseen ammattiurheilun vaatimustasolle. Pertun pitkä pelaajasopimus mahdollistaa pelaajan rauhallisen kokonaisvaltaisen kehittämisen ja meillä on vahva usko siihen, että Pertusta kehittyy liigatason keskushyökkääjä tulevien kausien aikana, JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kommentoi Pertun siirtoa seuran tiedotteessa.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
Mikko Perttu lainasopimuksella Keuruulle – JYP & @KeupaHT jatkavat yhteistyötä tulevalla kaudella! 🌪🏒

Lue lisää 👉🏻 bit.ly/3w9yZ3b

#JYPliiga #KeuPaHT #Liiga #Mestis