Florida Panthers on vahvistanut rivejään Staalin veljesparilla.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Bob McKenzie raportoi, että Marc Staal ja Eric Staal suuntaavat Floridan lämpöön.

35-vuotiaan Marcin sopimus on yksivuotinen ja 750 000 dollarin arvoinen. Vanhempi veli, Eric, 37, on koeajalla Panthersin testissä.

Marc pelasi viime kaudella Detroit Red Wingsissä 71 ottelua tehopistein 3+13=16. Päättynyt kausi oli jykevälle puolustajalle tehokkain sitten kauden 2014-15.

Stanley Cupin urallaan voittaneen Ericin tilanne on mielenkiintoinen. NHL:n entinen supertähtisentteri oli viime kaudella ilman joukkuetta tammikuuhun asti, jolloin hän allekirjoitti AHL-sopimuksen Iowa Wildin kanssa. Staal esitti vakuuttavia otteita AHL:ssä ja sai kutsun Kanadan olympiajoukkueeseen. Kanadan kapteenina toiminut hyökkääjä teki Pekingissä viidessa ottelussa tehot 1+3.

Staalien ikonisesta veljeskatraasta Eric ja Marc pelasivat yhdessä kaudella 2015-16 New York Rangersissä. Eric pelasi muiden veljiensä Jordan Staalin ja Jared Staalin kanssa Carolina Hurricanesissa muutaman kauden ajan.