Savustaako Edmonton veteraanit ulos? Seura kysyi konkareilta vihjaavan kysymyksen

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilers on isoissa ongelmissa palkkakaton kanssa. Seuralla on kuitenkin yksi mahdollinen pelastus: maalivahti Mike Smith ja puolustaja Duncan Keith saattavat jäädä eläkkeelle.

Kahden veteraanin eläköitymisellä on spekuloitu jo pidemmän aikaa. Seura itsekin on asian suhteen varsin toiveikas. NHL-toimittaja Elliotte Friedman nimittäin kertoo, että seura on lähettänyt kaksikolle viestin, jossa toivoo päätöstä uran jatkosta heinäkuuhun mennessä.

Edmontonin kysymys on melkoisen vihjaava. Tavallisesti pelaajien oletetaan pelaavan sopimuksensa loppuun ilman erillistä ilmoitusta, mutta tässä tapauksessa eläköityminen ratkaisisi kaikki Oilersin ongelmat.

Friedmanin mukaan Keith on tuskin ripustamassa hokkareita naulaan. Smithin eläköityminen sen sijaan on paljon todennäköisempi.