Artturi Lehkosen jatkoaikaosumalla NHL:n Stanley Cupin loppuotteluihin varhain tiistaiaamuna Suomen aikaa tiensä selvittäneen Colorado Avalanchen leiristä kuuluu huolestuttavia uutisia.

Sisäpiiritoimittaja Darren Dreger paljastaa kolmannessa konferenssifinaalissa Edmonton Oilersia vastaan loukkaantuneen tähtihyökkääjä Nazem Kadrin käyneen peukaloleikkauksessa, mikä pitää loistokauden pelanneen Avsin kakkossentterin sivussa suurella todennäköisyydellä koko finaalisarjan ajan. Asian vahvisti myös Avalanchen sisäpiiritoimittaja Peter Baugh. Avalanchen leiri ei ole kuitenkaan antanut vielä virallista vahvistusta Kadrin kauden päättymisestä.

Itsekin paljon kohua urallaan ja kuluvan kevään pudotuspeleissäkin aiheuttanut Kadri joutui Edmonton Oilersin Evander Kanen törkytaklauksen kohteeksi, eikä miestä olla nähty kaukalossa sen jälkeen.

Kadrin puuttuminen finaalisarjan kokoonpanosta olisi Avalanchelle karvas takaisku. 31-vuotias kanukki iski runkosarjan 71 pelissä uransa ennätystehot 28+59=87. Pudotuspelien saldo on tältä keväältä 13 ottelua tehoin 6+8=14.

Darren Dreger

@DarrenDreger
Avalanche star, Nazem Kadri had surgery to repair an injured thumb sustained in the hit by Evander Kane early in game 3. Kadri is unlikely to be available for the remainder of the postseason, but isn’t being ruled out officially.