JoKP on tehnyt hyökkäykseensä ulkomaalaishankinnan. Artur Gatijatov on sopinut Mestis-joukkueen kanssa yksivuotisesta sopimuksesta.

Gatijatov liittyy joensuulaisten riveihin Nomad Nur-Sultanista. Kahden ottelun KHL-kokemuksella varustettu pienikokoinen laituri pelasi viime kaudella maansa pääsarjassa 43 ottelua tehopistein 12+21=33.

Gatijatov on tuttu myös vuoden 2019 nuorten MM-kisoista. 173-senttinen hyökkääjä oli juuri ja juuri korkeimmalla tasoneen joukkueensa ylivoimainen piste- ja maalikuningas kuuden ottelun lukemilla 5+3=8.

JoKP:n viime kauden ulkomaalaisvärväykset olivat varsin onnistuneita. Nicolas Werbik valittiin tähdistökentälliseen ja sai tryoutin kautta Liiga-sopimuksen SaiPasta, kun taas Aaron Miller tehoili yli piste per peli -tahdilla, ja jatkanee uraansa rahakkaammassa sarjassa ulkomailla.