Tanskalaishyökkääjä Mikkel Bödker pelaa ensi kaudella Ruotsin pääsarja SHL:ssä, uutisoi Aftonbladet. Lehden tietojen mukaan Bödkerin uusi seura on HV71.

32-vuotias Bödker pelasi kaksi viimeisintä kautta Sveitsissä HC Luganon riveissä. Kuluneella kaudella hän tehtaili 44 otteluun pisteet 4+20=24.

Ennen Sveitsiin siirtymistään Bödker pelasi 13 kautta Pohjois-Amerikassa. Tuolla ajanjaksolla hänen tililleen kertyi 709 NHL:n runkosarjaottelua (118+209=327) sekä 34 pudotuspeliottelua (6+11=17). Hän pelasi Arizona Coyotesissa, Colorado Avalanchessa, San Jose Sharksissa ja Ottawa Senatorsissa.

Bödker pelasi myöskin Liigassa työsulkukaudella. Hän edusti Lukkoa ja iski 29 otteluun komeat tehot 21+12=33. Tanskan maajoukkueessa Bödker on puolestaan pelannut seitsemän kertaa MM-kisoissa ja kerran olympialaisissa.

Ruotsin kaukaloissa Bödker on viimeksi pelannut yli 15 vuotta sitten eli kaudella 2006-07. Pääasiassa hän pelasi tuolloin Frölundan junioreissa.