Täysin väärässä sarjassa! Ilveksen ex-lupaus takoi aivan järjettömät tehot alasarjassa – liigamiehetkin jäivät taakse

© Kuva: www.hawk.ru

Suomen neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla, kakkosdivisioonassa, tehtailtiin kuluneella kaudella hirmuisia tehopisteitä.

Pistepörssin voittoon ylsi tamperelaisen KOOVEE:n kakkosjoukkueen Aleksi Luhtalampi, joka esiintyi 22 ottelussa tehopistein 20+57=77. Ilveksen kasvatti pelasi siis koko kauden keskimäärin yli kolme pistettä per peli -tahdilla.

Luhtalammen takaa pistepörssin kärkipäästä löytyi myös Liigasta tuttuja nimiä. Ilveksessä, JYPissä ja KooKoossa urallaan pelannut Markus Jokinen keräsi KOOVEE II:n riveissä 19 ottelussa tehopisteet 34+37=71. Niin ikään JYPistä tuttu Joel Sund oli puolestaan Virkiän takuumiehiä, kun lapualaisseura nousi Suomi-sarjaan. Sund summasi 19 ottelussa 56 (29+27) tehopistettä.