Liiga-kauteen valmistautuva JYP on solminut sopimuksen kahden Ketterän paidassa Mestiksen mestaruutta juhlineen suomalaishyökkääjän kanssa.

Seura solmi 2+2-vuotisen sopimuksen 21-vuotiaan Mikko Pertun kanssa. Anton Stråka liittyy joukkueeseen vuoden pahvilla.

191-senttinen Perttu pelasi päättyneellä kaudella 48 Mestiksen runkosarjapeliä tehoin 11+14=25. Pudotuspeleissä ensimmäistä kauttaan Mestiksessä pelannut nuorukainen iski 16 ottelussa hurjat 2+11=13 tehopinnaa.

Pertun tavoin isokokoinen, 191-senttinen Stråka, 24, pelasi jo päättyneellä kaudella 12 Liiga-ottelua JYPissä. Mestiksen puolella mies nakutti 38 runkosarjapelissä pisteet 9+18=27. 16 pudotuspelissä tehopistesarake karttui neljällä maalilla ja kuudella syöttöpisteellä.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
JYP on tehnyt sopimukset kahden hyökkääjän kanssa, kun Mestis-mestarit Mikko Perttu ja Anton Stråka siirtyvät JYPiin @ImatranKettera’stä. Pertun sopimus on 2+2-vuotinen, Stråkan sopimus kattaa ensi kauden. 🌪🏒

Lue lisää: jypliiga.fi

#JYPliiga #meollaanJYP #Liiga