Milan Lucicin ottelu päättyi suihkukomennukseen – ajeli törkeästi Oilers-vahdin pystyyn maalin takana

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilers voitti Calgary Flamesin NHL:n pudotuspelien toisen kierroksen ottelussa lukemin 4-1 Suomen aikaa maanantain vastaisena yönä. Oilers siirtyi sarjassa johtoon otteluvoitoin 2-1.

Ottelu piti sisällään myöskin yhden kuohuttavan välikohtauksen. Oilersin maalivahti Mike Smith puuttui peliin päätöserän puolivälin tienoilla ja lähti viemään kiekkoa maalin taakse. Paikalle saapui Flamesin hyökkääjä Milan Lucic, joka ajeli Smithin törkeästi päin laitaa.

Lucic komennettiin tapauksen seurauksena suihkun puolelle ryntäämisestä. Smith jätti kentän hetkeksi, mutta välttyi tilanteessa onneksi loukkaantumiselta, nimittäin hän palasi maalille jo neljän peliminuutin jälkeen. Sen ajan Oilersin maalilla tuurasi Mikko Koskinen.

Välikohtaus aiheutti maalin taakse pienimuotoisen nahistelun, josta jaettiin lopulta molemmille joukkueille kolme väkivaltaisuuskakkosta Lucicin suihkukomennuksen lisäksi.

Näet videon tilanteesta alta tai täältä.