Leijonille vuonna 2019 sensaatiomaisella tavalla maailmanmestaruuden Slovakiassa torjuneen Kevin Lankisen tulevaisuus Chicago Blackhawksin kanssa on auki.

Chicagon organisaatioon kaudesta 2018-19 lähtien kuuluneen pelaajan pahvi seuran kanssa päättyi tähän sesonkiin. Viime vuosikymmenen yksi dynastioista jäi runkosarjaan.

Joukkueen GM Kyle Davidson ei osannut sanoa NHL:n nettisivujen jutussa tulevaisuuden suhteen juuta taikka jaata.

– Kevin ja Collin (Delia) ovat mukana keskusteluissa. Heitä ei ole tiputettu kandidaattien joukosta. Vapaissa pelaajissa on tietenkin joitain nimiä, joita seuraamme, ja myöskään vaihtokauppoja ei voi sulkea pois.

Lankisen lisäksi myös Delian pahvi on katkolla. Ruotsalaismolari Arvid Söderblom voisi olla paikkaaja. Hän on tehnyt AHL:ssä kivikovaa jälkeä.

Rockford aloitti farmiliigan pudotuspelit aiemmin tällä viikolla voitolla. Söderblomin torjuntaprosentti oli runkosarjassa 91,9 ja pudotuspeleissä ennen viikonloppua 97,1.

– Arvid on ollut erinomainen Rockfordissa. Hän on ollut yksi suurimmista syistä siihen, miksi he ovat menestyneet niin hyvin. On melko vaikuttavaa tulla Pohjois-Amerikkaan ja esittää tuollaisia otteita.