IL: Tapparassa kuohuu jälleen! Seuralegenda aiotaan potkia pihalle – sopimus kattaisi vielä ensi kauden

© Kuva: Juha Tamminen

Tappara on hankkiutumassa eroon seuralegenda Kristian Kuuselasta, paljastaa Iltalehti.

Lehden saamien tietojen mukaan tamperelaisseura on aikeissa hankkiutua eroon 39-vuotiaasta hyökkääjästään, jonka sopimus kattaisi vielä ensi kauden. Tappara on ollut jo tiettävästi asiasta yhteydessä Kuuselan leiriin.

Päävalmentaja Jussi Tapola ei aio tarjota konkarihyökkääjälle enää isoa roolia. Kuluneella kaudella Kuusela pelasi 59 runkosarjaottelua sekä 15 pudotuspelikamppailua.

Tapparan kapteeninakin aiemmin toiminut hyökkääjä on pelannut liigaurallaan jo 1054 runkosarjaottelua sekä 192 pudotuspeliä. Palkintokaapista löytyy neljä Suomen mestaruutta, yksi Ruotsin mestaruus ja yksi maailmanmestaruus.