Hurjia nimiä! Saksan MM-miehistölle kolme huippuvahvistusta NHL:stä

© Kuva: Getty Images

Suomalaisluotsi Toni Söderholmin valmentama Saksa saa pian alkavaan Suomen MM-turnaukseen kolme todella kovaa vahvistusta NHL:stä.

Saksan miehistöön liittyvät rapakon takaa Seattle Krakenin maalivahti Philipp Grubauer, Detroit Red Wingsissä sensaatiomaisen tulokaskauden pelannut puolustaja Moritz Seider sekä Ottawa Senatorsin tähtisentteri Tim Stützle. Kolmikko liittyy Saksan vahvuuteen loppuviikolla.

Kolmikosta täksi kaudeksi isolla rahalla Colorado Avalanchesta laajennusjoukkue Krakenin riveihin siirtyneen Grubauerin kausi oli vaikea. 21-vuotias Seider sen sijaan on suosikki NHL:n vuoden tulokkaaksi miehen iskettyä 50 peliin tehot 7+43=50. 20-vuotias Stützle iski kuluvalla kaudella 79 pelissä komeat 22 maalia ja 58 tehopistettä.

Voit tutustua kätevästi kaikkien MM-kisamaiden NHL-vahvistuksiin täältä.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️