Rauman Lukon ensi kauden joukkue vahvistuu tutulla nimellä. Seura on nimittäin tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antti Saarelan kanssa.

20-vuotias Saarela on pelannut läpi Lukon junioriputken ja noussut Raumalla ensimmäistä kertaa Liiga-miehistöön kaudella 2018-19, jolloin hän myöskin edusti seuraa edellisen kerran.

Viimeiset kolme kautta Saarela on pelannut Ilveksen riveissä. Menneellä kaudella hän kirjautti 37 ottelussa tehopisteet 12+7=19. Koko Liiga-urallaan nuori lupaus on pelannut 149 ottelua ja iskenyt niihin tehopisteet 25+30=55.

– Tärkeä sopimus meille. Antti on nuori pelaaja, joka on kehittynyt isoin harppauksin. Tulemme saamaan hänestä tulosyksikön pelaajan. Saarelan luisteluvoima on Liigan ehdotonta eliittiä. Ilveksessä Antti on pelannut paljon laitahyökkääjänä ja se on tällä hetkellä hänelle jopa mieluisampi pelipaikka. Tiedämme kuitenkin, että tarvittaessa Antti pystyy pelaamaan sentterinäkin. Kaiken kaikkiaan hienoa saada paluumuuttaja kotiin, olemme tästä sopimuksesta ylpeitä ja iloisia, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kommentoi seuran tiedotteessa.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
🌟 Antti Saarela palaa sinikeltaisiin! "Kyl Lukko o aina Lukko" 🌟

Uutiseen ⬇️
raumanlukko.fi/uutiset/antti-…

#JokaPäivä #Lukko #Liiga