Edmonton Oilersin maalivahti Mike Smith ja Detroit Red Wingsin kollega Alex Nedeljkovic kunnostautuivat keskiviikkoyönä tontilleen poikkeuksellisissa puuhissa. Kummatkin saalistivat peleissään syöttöpisteet, mutta eivät todellakaan mitenkään sattuman kautta.

Ensiksi mainittu huitoi kiekon jatkoajalla Connor McDavidille, joka pääsi polkemaan loistoavauksesta läpi ja iskemään 2-1-ratkaisun. Kuten kanukin eleistä voi päätellä, lähti maalin jälkeen molarin suuntaan isot kiitokset – ja täysin ansiosta.

– Mike otti ison pelastuksen ja näytti sitten jääkiekkoälykkyytensä. Hän on paras maailmassa liikuttamaan kiekkoa. Luulen, että hänen tajunsa kertoi McDavidilla olleen lähdön valmiina tilanteessa, jossa vain kiekon liikuttaminen riitti. Tuollaista ei näe joka päivä, Oilers-luotsi Jay Woodcroft kehui seuran kotisivuilla.

Nedeljkovic puolestaan näytti yrittävän jopa maalia Boston Bruinsin pelatessa ilman maalivahtia. Potentiaalisen oloinen yritys kariutui nopeasti, mutta Sam Gagner tavoitti kiekon ja niittasi sen tyhjään rysään.

Myös tässä tapauksessa molari sai 5-3-voiton maalista kiitoksen. Kaiken kukkuraksi molari otti hämmästyttävät 47 torjuntaa.