Liigan finaalisarja alkoi Tapparan voitolla – kahdelle miehelle pudotuspelikevään ensimmäiset maalit

© Kuva: Velimatti Lehmusvuori

Liiga-kauden 2021-22 finaalisarja Tapparan ja TPS:n välillä starttasi keskiviikkona Tampereen Nokia Arenalla. Tappara nappasi ensimmäisen kiinnityksensä Suomen mestaruuteen voittamalla avausfinaalin loppulukemin 2-1.

TPS aloitti maalinteon avauserässä, kun Juraj Slafkovsky iski kahden miehen ylivoimalla. Anton Levtchi toi Tapparan kuitenkin tasoihin ylivoimaosumallaan vielä erän lopulla. Maalittoman toisen erän jälkeen ratkaisijaksi nousi päätöserässä Kristian Kuusela, joka löi niin ikään ylivoimalla kiekon häkkiin.

Sekä Levtchille että Kuuselalle maalit olivat pudotuspelikevään ensimmäiset. Levtchillä on nyt kasassa tehot 1+7 ja Kuuselalla pisteet 1+3.

Finaalisarja jatkuu lauantaina Turussa. Alta näet kaikki ensimmäisen finaalikohtaamisen maalit.