KalPa vahvistuu Ruotsissa huimia tehoja mättäneellä ylivoimaspesialistilla: ”Tuo kiekollista osaamista ja ratkaisukykyä”

© Kuva: Liiga

Liiga-seura KalPa on solminut vuoden mittaisen sopimuksen kanadalaisen Colby Sissonsin kanssa.

Ruotsin Allsvenskanista Suomeen saapuva 24-vuotias puolustaja mätti päättyneellä kaudella 49 ottelussa huimat 40 (11+29) tehopistettä. Kuopiolaisseura odottaakin Sissonsista juuri ylivoimapelin pyörittäjää sekä viivapelotetta.

– Colby näkee pelin erittäin hyvin. Hänellä on oivaltavuus pelissä ja hyvä syöttötaito. Colby kykenee ratkomaan ongelmia pienessä tilassa ja hänen vahvuudet ovat kiekollisessa ja hyökkäysvoittoisessa pelissä. Ylivoimapelissä hän kykenee tekemään pisteitä ja odotamme, että hän tuo mukanaan kiekollista osaamista, ratkaisukykyä- ja voimaa meidän puolustuskalustoomme, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine luettelee seuran kotisivuilla.

Sissons on juhlinut urallaan myös Kanadan junioriliiga WHL:n mestaruutta. Miehen sopimukseen sisältyy optio kaudesta 2023-24.