JYPin ensi kauden joukkueen rakennus on jo hyvässä vauhdissa. Nyt JYP julkisti tehneensä kolmivuotiset sopimukset hyökkääjien Aaro Vidgrenin, 24, ja Mikko Petmanin, 20, kanssa.

Vidgren esiintyi tällä kaudella 50 ottelussa Vaasan Sportissa ja teki niissä tehot 7+0=7. Petman puolestaan pelasi Lukossa ja iski 46 otteluun tehot 7+5=12.

– Etsimme pelaajaa, joka kykenee vahvaan kamppailupelaamiseen ja on vahvistus alivoimaosastollemme. Aaro on kova urheilija, jolla on potentiaalia myös aiempaa parempaan kiekolliseen pelaamiseen, kuvailee JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.

– Petman on monipuolinen hyökkääjä, jolla on taitoa kiekolliseen peliin sekä kamppailemiseen. Nuoresta iästään huolimatta on on pelannut jo paljon Liiga-pelejä ja tietää, mitä menestyminen tällä tasolla vaatii. Hän on omassa roolissaan menossa kohti kansainvälistä tasoa. Uskomme, että meillä hän tekee kansallisen läpimurtonsa.