Ottawa Senatorsin omistaja Eugene Melnyk on menehtynyt 62-vuotiaana. Hän kärsi pitkäaikaisesta sairaudesta, josta ei ollut kerrottu julkisuuteen.

Melnyk pelasti Ottawa Senatorsin konkurssin partaalta 2003, kun hän osti seuran ja piti sen Ottawassa. Myöhemmin Melnyk nousi seuran hallituksen puheenjohtajaksi. Hän osti myös AHL-seura Binghamton Senatorsin ja siirsi sen Bellevilleen Kanadaan.

Melnyk oli suuri hahmo, eikä hän ollut omistajana aina kaikkein suosituimpia. Uutinen hänen kuolemastaan sai kuitenkin tusinoittain surunvalitteluja murtuneilta faneilta. Osa kirjoittajista ei kuitenkaan pystynyt asettamaan vanhoja kaunojaan sivuun.

– Monet Senators-fanit tulevat sanomaan joitain ikäviä asioita seuraavan parin päivän aikana, eräs fani kommentoi Melnykin poismenoa.

– Sens-fanit yrittävät päättää, milloin on hyväksyttävää alkaa suunnitella paraatia, toinen kirjoittaa.

– Vaikka en ollut hänen johtamistyylinsä fani, se ei muuta sitä asiaa, että hän oli ihminen. Hänellä oli perhe ja ystäviä, jotka rakastivat häntä ja ovat kokeneet menetyksen. Lepää rauhassa, herra Melnyk. Missä ikinä oletkin, toivottavasti siellä nostellaan mestaruuspokaalia päivittäin.

Ottawa Senators

@Senators
It is with great sadness that the family of Eugene Melnyk and the Ottawa Senators hockey organization announce his passing on March 28, 2022 after an illness he faced with determination and courage.

ottsens.com/35mw50M