Mestis-joukkue Kiekko-Vantaan Joni Piipponen on ilmeisesti kevään miehiä, ainakin kuluvasta kevättalvesta puhuttaessa. Tiukasti pudotuspelipaikasta kamppailevan joukkueen kippari on päässyt viimeisen viikon aikana tolkuttomaan vireeseen.

Hän iski viime viikon lauantaina Hermestä vastaan kypärätempun, perään alkuviikosta syntyi JoKP:n reppuun yksi häkki. Ketterää vastaan Piipponen ei torstaina osunut, mutta tilastoihin kertyi syöttöpinna.

Perjantain suoritus SaPKoa vastaan olikin sitten täysin hävytön. Piipponen latoi reilun 16 minuutin peliajalla tehot 4+0. Maali keskimäärin neljän minuutin välein!

Mikä tietysti vantaalaisittain parasta, otti yllättävänkin kuumaan kevätvireeseen päässyt lohipaitainen joukkue näistä matseista kolme voittoa ja kaikkiaan yhdeksän pinnaa.

Tehohyökkääjä Piipposen tämän kauden saldo on nyt huikea 26+15=41. Nurmijärveltä ponnistanut 27-vuotias taituri on Mestiksen maalipörssissä kakkossijalla ja pistepörssissäkin komeasti 11:nnellä paikalla.

Maalipörssissä edellä keikkuu vain Hokin Oskari Siiki (28+25=53).

Kiekko-Vantaa taistelee Mestiksen häntäpäässä, mutta pudotuspeleihin sillä on mitä mainioimmat saumat. Joukkue on ensimmäisellä karsiutujan paikalla 11:ntenä, mutta viimeinen jatkopaikka on vain kahden pisteen päässä – ja sen sijan SaPKo on pelannut ottelun vantaalaisia enemmän.

Mestis lauantaina, 16:00:
Ketterä-KeuPa HT

17:00:
SaPKo-FPS
IPK-K-Espoo