Toronto Maple Leafs oli lähellä tähtimaalivahti Marc-Andre Fleuryn hankkimista NHL:n siirtotakarajalla, paljastavat useat sarjan sisäpiirilähteet TSN mukaan luettuna.

Tuoreen sopimuspelaajansa Harri Säterin siirtolistan kautta Arizona Coyotesille menettänyt seura oli jo ehtinyt heivaamaan floppivahtinsa Petr Mrazekin siirtolistalle, josta yksikään seura ei kuitenkaan poiminut miestä riveihinsä.

Leafsin GM Kyle Dubasin hankintalistalla oli tiettävästi myös todellinen jättivonkale, lopulta Chicago Blackhawksista Minnesota Wildiin kaupattu Fleury. Dubas valmisteli massiivista treidiä, joka olisi tuonut hyökkääjä Brandon Hagelin sekä Fleuryn Torontoon.

Kauppa kariutui sisäpiirilähteiden mukaan lopulta siihen, ettei Leafs ollut valmis luopumaan vaihdossa ykköskierroksen varausvuorostaan sekä seuran viime kesänä kakkoskierroksella varaamasta Yhdysvaltain yliopistosarjan tähtihyökkääjä Matthew Kniesista.

Siirtotakarajan tapahtumat saattavatkin käydä Torontolle kalliiksi, elleivät Mrazek ja loppukaudesta pahasti flopannut Jack Campbell pysty kantamaan tähtiä vilisevää nippua taaskaan menestykseen kevään pudotuspeleissä.