Liigan siirtotakaraja meni umpeen eilen maaliskuun ensimmäinen päivä, mutta pelaajaliikehdintä Liigan sisällä tai Mestiksen kanssa on mahdollista vielä runkosarjan loppuun asti kolmen viikon ajan.

Sarja tiedotti tiistaina nettisivuillaan, että Suomen korkeimpien sarjatasojen seurat ovat sopineet tarvittaessa mahdollisuudesta tilapäisesti lainata pelaajia. Pelaajalainat ovat mahdollisia korkeintaan viikon mittaiselle ajalle.

Poikkeusmahdollisuuden käyttäminen edellyttää sitä, että joukkueen terveystilanteen vuoksi olisi muuten riski ottelun peruuntumiselle.

Liigajoukkueista mahdollisuutta hyödynsi ensimmäisten joukossa Vaasan Sport, joka Ässien tiedotteen mukaan nappasi Porista vahti Rasmus Korhosen lainalle viikoksi. Sportin maalilla torjui tiistaina Lukon Samuel Jukuri, mutta luotsi Risto Dufva kertoi Liigan nettisivuilla, että tämä vahti lähtee Vaasasta.

Korhoselle on tarvetta, sillä Sportin maalivahdeista sekä Niko Hovinen että Rasmus Reijola ovat sairastuvalla.