NHL:ssä koko kauden niskaleikkauksensa vuoksi sivussa olleesta Vegas Golden Knightsin tähtihyökkääjä Jack Eichelista on tipahtanut julkisuuteen kauan odotettuja uutisia.

Keskushyökkääjä on jo aloittanut harjoittelun uuden joukkueensa kanssa, joskin ilman kontakteja. Seuran päävalmentaja Peter DeBoerin mukaan Eichelin paluu tositoimiin on lähellä.

– Lääkärit määräsivät täyden kontaktikiellon kolmen kuukauden ajaksi leikkauksen jälkeen. Tähdistöviikonlopun jälkeen asia otetaan heti uudelleen tarkasteluun, DeBoer vahvistaa Review Journalille.

Vegas-luotsin mukaan entinen Buffalo Sabresin kapteeni on jo tehnyt suuren vaikutuksen uusiin joukkuetovereihinsa seuran harjoituksissa.

– Viime viikolla oli muutamia harjoituksia, joissa hän oli kenties paras pelaaja jäällä, joten voin sanoa toipumisen sujuneen erittäin hyvin.

– Kontaktin ottaminen mukaan kuvioihin tulee olemaan iso harppaus. Taitojensa puolesta hän on aivan eliittiä. Kaverit joukkueessa odottavat päivä päivältä innokkaammin hänen saamistaan mukaan peleihin, päävalmentaja hykertelee.

25-vuotias entinen kakkosvaraus on pelannut urallaan 375 NHL-ottelua ja tehnyt niissä 335 pistettä. Supertähti pelasi viime kaudella vammansa vuoksi vain 21 ottelua ja iski niissä tehot 2+16=18.