Mestiksen perjantaissa koettiin tulikuumia tunteita, kun kierroksella nähtiin peräti kaksi tappelua. Espoossa K-Espoon ja RoKin kohtaamisessa hanskasivat isäntien Morten Jürgens ja vieraiden Nicholas Canade.

Tapaus sai alkunsa ensiksi mainitun taklauksesta. Canade ei siitä pitänyt ja pelaajat ottivat pienimuotoisen nyrkkihipan. Kummatkin kantoivat matsissa Veripalvelun punaista kypärää. Se annetaan kuukauden vastuullisemmalle pelaajalle.

Savonlinnassa valssiksi pistivät SaPKon Tommi Pynnönen ja KOOVEEn Jeremi Wehmas, joka lähti kaukalosta yläkropassa yllään vain musta aluspaita. Samassa tilanteessa SaPKon Krisztian Nagy sai 5+20-minuuttisen kampituksesta.

Mestis tiedotti nettisivuillaan, että tapelleet ovat toistaiseksi pelikiellossa väliaikaisen pelikiellon määräämispäivästä siihen asti, kunnes kurinpitäjä on tehnyt päätöksen pelikiellon pituudesta.

Mestiksessä pelataan lauantaina viisi matsia.