Kova pistetehtailu jatkuu – NHL:n tulokaspelaaja kirjoitti komeaa seurahistoriaa

© Kuva: Getty Images

Anaheim Ducksin Trevor Zegras on ollut kuluvan NHL-kauden yksi positiivisimmista yksittäisistä yllättäjistä. Jenkki on painanut tällä kaudella 47 pelissä mainiot tehot 13+25=39, ja lyhyen taalaliigauran saldo kokonaisuudessaan on 71 pelin jälkeen 16+36=52.

Määrä on Anaheim Ducksin historiassa eniten tulokkaista puhuttaessa. Samaan pystyi aikoinaan Dustin Penner 33 maalilla ja 19 syötöllä. Nuo tosin ottivat aikaa 101 peliä, eli Zegrasin noteerausta reilusti enemmän.

Zegras aloitti NHL-uransa viime kaudella, jolloin vyölle kertyi 13 runkosarjamatsia. Alle 20-vuotiaiden maailmanmestari on Ducksin oma juhannuksen 2019 ykköskierroksen yhdeksäs varaus.

Sentteri saalisti keskiviikon vastaisena yönä yhden syöttöpinnan ja lisäksi hän onnistui voittomaalikisassa San Jose Sharksia vastaan. Ducks voitti ottelun 4-3.