Kilpavarustelu kiihtyy! Liiga-seura vahvisti hyökkäystään seuraikonilla – pakistoon 100-kiloinen järkäle

© Kuva: Juha Tamminen

Pelicans taistelee tällä kaudella tosissaan menestyksessä. Seura on tehnyt kevään korvilla kaksi hankintaa: hyökkääjä Jesse Saarisen, 36, ja puolustaja Karlis Cuksten, 24. Kummankin sopimus on loppukauden mittainen.

Saarinen on Pelicansin omia kasvatteja. Hän on pelannut urallaan pelikaaneissa yhdeksällä eri kaudella. Tällä kaudella hän on kiekkoillut Itävallassa ICEHL-liigassa. 21 ottelussa hän on nakuttanut tehot 6+8=14.

Cukste puolestaan siirtyy Pelicansiin KHL:stä Riian Dynamosta. Hän on kerännyt tällä kaudella 34 ottelussa kaksi syöttöpistettä. Kokoa latvialaisella on 193 sentin ja 100 kilon edestä.

– Joukkueeseen tarvittiin kevään kynnyksellä lisää hyökkäystaitoa, kokemusta ja erikoistilanneosaamista. Saarinen on lahtelaiselle kiekkoyleisölle tuttu pelaaja ja tuo meille osaamista kaikilla kyseisillä osa-alueilla. Kuckste tuo kevään peleissä tarvittavaa jämäkkyyttä alakertaan, arvioi Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen.