”Uskon kaikkien tietäneen…” – Näin Predatorsin joukkueessa kommentoitiin Juuse Saroksen tähdistöotteluvalintaa

© Kuva: Getty Images

Suomalaisvahti Juuse Saros pelaa parhaillaan upeaa kautta Nashville Predatorsin maalilla. 32 pelaamastaan ottelusta 26-vuotias Saros on torjunut jo 20 voittoa torjuntaprosentilla 92,6%. Päästettyjen maalien keskiarvo näyttää lukemaa 2,35 ja nollapelejä on tilillä kaksi kappaletta.

NHL palkitsi Saroksen viime viikon kakkostähtenä kovien suoritustensa myötä. Eikä siinä vielä kaikki, nimittäin Saros valittiin myöskin ensimmäistä kertaa urallaan NHL:n tähdistöotteluun.

Saroksen tähdistöotteluvalintaa kommentoitiin joukkueessa upein sanakääntein.

– Juuse ansaitsee tämän mahdollisuuden täysin. Hän on ollut joukkueemme selkäranka, joten on hienoa nähdä hänen saavan laajempaa tunnustusta. Olemme todella onnellisia hänen puolestaan, Predatorsin päävalmentaja John Hynes kommentoi NHL:n suomenkielisten verkkosivujen jutussa.

Myöskin joukkueen kapteeni, sveitsiläispuolustaja Roman Josi oli samoilla linjoilla päävalmentajan kanssa.

– Uskon kaikkien tietäneen, että hän lähtee tähdistöpeliin. Tämä ei ole yllätys, mutta tämä on iso juttu. Tämä on hänen ensimmäinen varsinainen kautensa aloittavana maalivahtina. Hän on ollut meille uskomaton ja tämä on suuri kunnia.

Saros on pelannut tämän kauden maalivahdeista eniten otteluita. Voittotilastossa hän on parhaillaan toisena, edellään vain kaksi voittoa enemmän napsinut venäläinen Andrei Vasilevski.

Emil jyrää jatkoon Wimbledonissa! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️