No jo on show: Tshekkiläisjoukkue sekoitettiin venäläisiin, ja siksi koneeseen ei ollut asiaa kummallakaan maalla? Nyt alkoholikohusta jyrähti Sergei Zubov

© Kuva: Getty Images

Koronavirustartuntojen takia täysin poikkeuksellisesti kesken jääneiden nuorten MM-kisojen jälkeenkin mediaan on levinnyt tavallisesta poikkeavia uutisia. On kerrottu, että Venäjän ja Tshekin pelaajat ja Suomen joukkueen jäsen olisivat aiheuttaneet pahennusta paluulennon alla.

Eri lähteiden mukaan kaksi ensimmäistä olisivat ryypänneet ja polttaneet savukkeita siihen malliin, että maiden pääsy paluulennolle piti evätä tyystin. Suomen jäsenen puolestaan kerrottiin olevan ympärikännissä, mutta tämän väitteen paikkaansapitävyys on sittemmin kumottu maamme medioissa.

Tshekkiläisjoukkueen touhuihin otti kantaa joukkueenjohtaja Otakar Cerny. Hän sanoi Tshekin yleisradioyhtiön mukaan, että vain venäläispelaajat ovat käyttäytyneet mainitulla tavalla. Heidät on nähty istuvan kapakassa.

Cerny kuulemma varoitteli omia pelaajiaan sekä pyysi huomioimaan koronavirustilanteen vaatimat toimimistavat. Venäläisten käytös on siis leimattu myös tshekkiläisiin – mitä ilmeisemmin turhaan – inhimillisen erehdyksen takia. Maiden pelaajat olivat pukeutuneet samanlaisiin asuihin.

Venäjän päävalmentaja Sergei Zubov piti Sport-Expressin mukaan tällaista sekaantumista täysin naurettavana.

– Lipuissa lukee nimet, meidän asuissa on eri logot ja kirjoitukset.

No miksi Venäjä sitten jäi pihalle lennolta Tshekin tavoin?

– Joukkue on heitetty ulos siksi, että osa ei pitänyt kasvomaskeja.

Syy ei hänen mukaansa siis ollut läträäminen alkoholin kanssa.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.