NHL-rottapelaaja Brad Marchand nälväisi Carolina-tähteä – Hurricanesin some-tiimiltä jäätävä kuitti: ”Oletko ennen nähnyt, kuinka Lamborghini…”

© Kuva: Getty Images

Boston Bruinsin ja Carolina Hurricanesin välillä oli rutkasti jännitettä ennen joukkueiden viimeöistä kohtaamista.

Bruinsin rottapelaajan maineessa oleva tähtihyökkääjä Brad Marchand sohaisi muurahaispesää jo ennen ottelua. Tilanne sai alkunsa, kun media kyseli Hurricanesin kakkossentteri Vincent Trocheckilta, vertaisiko hän omaa pelityyliään Marchandin vastaavaan. Trocheck vastasi kysymällä toimittajalta, vertaako hän tätä ”rottaan”, joka on Marchandin pelityyliin perustuva haukkumanimi NHL:ssä.

Marchand ei jättänyt asiaa sikseen, vaan ilmoitti Instagram-tilillään, että kaksikon vertaaminen toisiinsa on sama asia, kuin että vertaisi Lamborghinia Priukseen (Toyotan valmistama hybridiauto).

Hurricanes sai selvästi lisäkipinää Marchandin viestistä, sillä se kuritti Bruinsia keskiviikon välisenä yönä pelatussa ottelussa maalein 1-8.

Hurricanesin huumoristaan tunnettu Twitter-tili jatkoi saunan lämmittämistä kesken ottelun – ja sen tauottua. Trocheckin taklattua Marchandin Hurricanesin some-tili kyseli videon kera ”oletko koskaan nähnyt Priuksen pieksevän Lamborghinia?”.

Ottelun tauottua Hurricanesin Twitter-tilille ilmeistyi kuva juhlivista Hurricanes-pelureista saatesanoin ”Tappio Lamborghinille”.

Näet Marchandin alkuperäisen vastauksen Trocheckille alta:

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE