Veini Vehviläisen viikko ei päättynyt toivotulla tavalla. Ensin SHL:n nollapeliennätys jäi juuri ja juuri tekemättä, ja pian kirittäjäksi Brynäs IF:ään hankittiin Kristers Gudlevskis.

Gudlevskis astui parrasvaloihin 20-vuotiaana MM-kisoissa Latvian maalilla vuonna 2013. Hyvät otteet maajoukkueessa poikivat NHL-sopimuksen, ja viiteen vuoteen Pohjois-Amerikassa mahtui kolme runkosarjan ja kaksi pudotuspeleissä pelattua NHL-ottelua. Viime vuodet ovat kuluneet Dinamo Riiassa, Saksassa, Itävallassa ja viimeisimpänä Slovakian suurseura HC Slovan Bratislavassa.

Vehviläinen on torjunut tällä kaudella 25 ottelussa torjuntaprosentilla 90,8. Varamaalivahti Viktor Andréniin ei ole voinut pahemmin luottaa, sillä kuudessa ottelussa hän on saanut itsensä laukausten tielle 86,6 prosentin varmuudella.

Brynäs aloitti kautensa kehnosti, mutta Vehviläisen nollapeliputken avittama voittovire on nostanut viime vuonna niukasti karsiutumisen välttäneen gävleläisjoukkueen playoff-kamppailuun. Mikko Mannerin käskyttämässä joukkuessa suomalaispelaajia ovat Vehviläisen lisäksi Oula Palve ja Tomi Sallinen.