Edmonton Oilersin maalivahtitilanne on ollut kuuma peruna vuodenvaihteen jälkeen. Mike Smith on suoriutunut varsin heikosti, eikä Mikko Koskisessakaan ole ollut kehumista. Päävalmentajan luottamusta Koskisella ei ainakaan ole.

Nyt Edmontonin tilanne on horjunut entisestään. Smith on loukannut peukalonsa. Sairasloma on pituudeltaan yhdestä kahteen viikkoa.

Oilers on nostanut Smithin paikkaajaksi Stuart Skinnerin AHL:stä. Päävalmentaja Dave Tippettin puheiden perusteella Skinner saattaa nousta heti ykkösvahdin rooliin. Puhdas luukkuvahti hän ei ainakaan ole.

– Olemme todella luottavaisia hänen nostamisensa ja peluuttamisensa suhteen. Hän on näyttänyt, että hän pystyy pelaamaan tällä tasolla, kommentoi Tippett.

Skinner on pelannut tällä kaudella kymmenen NHL-ottelua. Niissä hänen torjuntaprosenttinsa on ollut 91,6.