Teemu Selänteeltä melkoinen koijaus! Huijasi NHL-valmentajaa esiintymällä Wayne Gretzkynä

© Kuva: Getty Images

Vancouver Canucksin uudeksi päävalmentajaksi valittiin Bruce Boudreau. Kokenut päävalmentaja on aiemmalla urallaan valmentanut Washington Capitalsia, Anaheim Ducksia sekä Minnesota Wildia.

Boudreaun valinnan kunniaksi selostajakonkari Gordon Miller päätti jakaa Twitterissä hauskan tarinan. Pahiksen roolissa oli Teemu Selänne.

– Hän valmensi Anaheimia ja olin menossa peliin. Järjestimme illallisen edellisena iltana. Selvisi, että Wayne Gretzky oli kaupungissa ja hän kutsui meidät seuraansa, Miller kertoo.

– Illallinen oli mahtava. Gretzky oli katsonut Boudreaun pelejä juniorina Torontossa ja tiesi kaikki hänen OHL-ennätyksensä (ja rikkoikin osan niistä). Boudreau oli hämmästyksissään ja ihmeissään, että 99 oli hänen faninsa.

– Seuraavana aamuna Boudreau kertoi Anaheim-pelaajille illallisestaan Gretzkyn kanssa edellisenä iltana. Bussissa Boudreau sai tekstiviestin tuntemattomasta numerosta, ja siinä kerrottiin, että Gretzky oli nauttinut illallisesta ja kutsuu Boudreaun klubilleen pelaamaan golfia.

– Boudreau oli onnesta soikeana ja vastasi, että hän tulisi mielellään pelaamaan golfia. Sitten hän kuuli vaimeaa naurua bussin perältä. Tekstiviestit tulivat Teemu Selänteeltä, joka oli peittänyt numeronsa ja imitoi Gretzkyä. Boudreau oli aivan lyöty.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.