Nuorten MM-kisat
Suomi – Tshekki
Keskiviikko 29.12. klo 21:00

Nuorten leijonien kisat ovat lähteneet sangen mukavasti liikkeelle. Niukka voitto Saksasta menee Saksan hyvyyden piikkiin, sillä saksalaiset aiheuttivat yhden kisojen suurimmista yllätyksistä kaatamalla juuri tänä iltana Rogers Placessa Suomea vastaan asettuvan Tshekin. Kisoissa puhuttaa tällä hetkellä USA:n joukkueen pettänyt koronakupla – toivotaan, että vastoinkäymiset pandemian kanssa päättyvät tähän.

Suomi oli odotetun ylivoimainen Itävaltaa vastaan, ja maaliero olisi loppujen lopuksi voinut olla suurempikin kuin toteutunut kuusi maalia. Itävalta-pelissä tahtipuikkoa heilutti Samuel Heleniuksen johtama ketju, jossa Brad Lambert ja Ville Koivunen olivat toisen ottelun tehokkaimmat suomalaiset. Antti Pennanen pitää joukkueen naruja taitavasti käsissään – ensimmäisen ottelun jälkeen joukkuetta muokattiin tajukkaasti ja tuloksekkaasti.

Avauspelissään Tshekki säikytteli Kanadaa, mutta hävisi lopulta paremmalleen ansaitusti. Saksaa vastaan ottelu oli tasainen, vaikka Tshekki ottelun laukaukset veikin nimiinsä. Jatkoaikatappio varmasti järkytti tshekkejä, vaikka jatkopaikan pitäisi ollakin selviö, kunhan heikko Itävalta vain hoidetaan. Joukkueen ykköstykkinä pidetty Jan Mysak avasi maalitilinsä Saksaa vastaan, ja nuorukainen on vaarallinen myös Suomea vastaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Suomi nauttii ottelussa suosikkiasemaa, mutta kertoimet ovat painuneet aivan liian alas. Tshekki tulee tähän otteluun aivan varmasti sata lasissa. Tässä tilanteessa ei ole syytä lähteä massojen mukaan, vaan tehdä maltillinen pelisijoitus tshekkeihin, joka on tuloksiaan parempi yhdistelmä. Tarjolla olevassa tasoitusvedossa jopa maalin tappio sallitaan: veto on siis Tasoitusveto, Tshekki +1.5 kertoimella 1,99.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO