NHL:ssä nähtiin keskiviikkoyönä pelottava taklaus, jossa ottavana osapuolena oli Chicago Blackhawksin Jujhar Khaira. Hän jäi NY Rangersin Jacob Trouban kovan vastapallon jyrän alle täysin ottelun toisessa erässä.

Kovaotteinen Khaira ei kyennyt liikkumaan jäällä mihinkään, ja hänet kiikutettiin kaukalosta pois paarien turvin. Rangersin Ryan Strome osoitti tässä vaiheessa inhimillisyyttä, kun hän kävi antamassa pelaajalle tsemppikopautuksen olkapäälle.

Myöhemmin Rangers-pakki Trouba joutui vastaamaan Chicago-kollega Riley Stillmanille tappelulla. Jälkimmäinen jäi matsissa kenties vähän alakynteen.

Pelin jälkeen Khairasta oli kerrottavana lisätietoja niukasti. Se on tiedossa, että hänet vietiin sairaalaan lisätutkimuksiin.

– Tuo on sellaista, jota ei halua koskaan todistaa kenenkään pelaajan kohdalla. Mutta hän kykenee puhumaan. Hän on käynyt testeissä ja niin käy vielä tulevaisuudessakin. Emme tiedä vammojen laajuutta ennen niitä. Se oli kyllä pelottava tilanne siinä jäällä, Chicago-luotsi Derek King sanoi seuran kotisivuilla.

Itse ottelu päättyi Rangersin 6-2-voittoon.

LUE NHL:N KESKIVIIKKOAAMUN JUTUISTA MYÖS:
Ei voi olla totta: NHL:ssä suomalaiset loukkaantumistalkoot – ensiksi putosi kaukaloon palannut Aleksander Barkov ja sitten Ville Husso

NHL:ään noussut Ukko-Pekka Luukkonen teki tappiossa kaiken voitavan – suomalainen joutui antautumaan täysin poikkeuksellisen osuman edessä