Liigasta tuttu Justin Danforth teki viime yönä NHL-debyyttinsä Columbus Blue Jacketsin paidassa. Saavutus on melkoinen, sillä harva pelaaja murtautuu enää NHL:ään 28 vuoden iässä.

Myös entinen joukkuekaveri Lukosta hehkutti Danforthin upeaa saavutusta. Brandon DeFazio välitti onnettelunsa Twitterissä.

– Ystäväni, veljeni, ketjukaverini, olen sinusta todella ylpeä. Ensimmäinen NHL-peli. Vaatii paljon, että pääsee pelaamaan NHL:ssä, mutta se vaatii vielä paljon enemmän, jos kaikki sanovat, ettet pysty siihen, DeFazio kirjoittaa.

– Vähemmän kuljettu tie on aina palkitsevin. Olet ansainnut tämän.

Brandon DeFazio

@DeFabio24
My friend, brother, line-mate. I am so proud of you. First @NHL game. It takes a lot to play in the NHL but it takes so much more to do it when everyone says you can’t. The road less travelled will always be the most rewarding. You’ve earned this. LFG! @danforth17