KHL:ssäkin urallaan pelannut Boris Sadecky on menehtynyt. Vain 24-vuotiaan slovakialaispelaajan sydän pysähtyi 29. lokakuuta kesken Bratislava Capitalsin ja Kai Suikkasen valmentaman Dornbirn Bulldogsin välisen IceHL-ottelun.

Sadecky saatiin elvytettyä, mutta entinen Slovakian nuorten MM-kisahyökkääjä pysyi hengissä vain keinotekoisessa unessa. Hän pelasi Slovan Bratislavassa yhteensä 52 KHL-ottelua kausina 2016-18.

KHL:n ja Itävallan pääsarjaksi kutsutun IceHL:n lisäksi Slovakian pääsarjassa sekä kasvattajajoukkueessaan HK Dukla Trencinissä että nuorten maajoukkuepelaajista kootussa joukkueessa. Maataan hän edusti kahdessa alle 20-vuotiaiden MM-turnauksessa sekä yksissä alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa. Miesten maajoukkueessa hän pelasi yhden ottelun Deutschland Cupissa, joka on Keski-Euroopan vastine EHT:lle.