Mestiksen edellisellä visiitillä hirvittäviä pisteitä takonut Roope Ranta palaa Euroopan kierrokselta Suomeen – ”Etsittiin markkinoilta kokenutta maalintekijää”

Mestiksen 251 runkosarjaottelussa peräti 254 pinnaa (97+157) latonut Roope Ranta palaa sveitsiläisseura SC Langenthalista Suomeen ja TUTOon. Turkulaisporukka tiedotti siirrosta nettisivuillaan.

– Roope on kokenut ammattilainen, joka on pystynyt pelaamaan tuottavaa jääkiekkoa sarjassa kuin sarjassa. Etsittiin markkinoilta kokenutta maalintekijää ja hienoa, että Roopen ja meidän intressit kohtasivat ja saatiin mies Turkuun, urheilukoordinaattori Jouni Virpiö totesi.

TUTO kertoi samalla, että kanadalaispakki Sami Pharaon saapuu yhdysvaltalaisesta NCAA-joukkue Princeton Universitystä Turkuun.

Ranta on pelannut ulkomailla Saksassa, Ruotsissa ja Sveitsissä viimeiset kaudet. Edellisen kerran hänet on nähty Suomessa Jukurien paidassa kaudella 2015-16. Ranta takoi tuolloin Mestiksessä 49 runkosarjapelissä pisteet 23+38=61, 16 pudotuspeliottelua toivat tehot 5+13=18.

Mestiksessä viimeistä edellisenä keikkuva TUTO kohtaa viikonloppuna kotonaan Hermeksen ja vieraissa FPS:n.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.