Katso kuva! NHL-seura julkisti uuden pelipaidan, Martin Brodeur suunnitteli kaiken – ”Fanit odottivat ehkä jotain erilaista”

© Kuva: Getty Images

New Jersey Devils on julkistanut kolmannen pelipaitansa NHL-kaudelle 2021-22.

Peliasu on Devilsin seuralegendan Martin Brodeurin suunnittelema. Sen valmistusvaiheessa on tosin myös huomioitu ikonisten Devils-pelaajien kuten Patrik Eliaksen ja Scott Niedermayerin mielipiteitä.

Devilsin uusi peliasu on pääväriltään musta. Se sisältää yhteensä 21 valkoista raitaa hihojen, olkapäiden ja housun lahkeiden kohdalla. Pelipaidan etupuolella lukee valkoisella Jersey.

– Tämä pelipaita on New Jersey ja se lukee heti etupuolella. Fanimme odottivat ehkä jotain erilaista, mutta he olivat kaivanneet mustaa pelipaitaa. Tämä on seurallemme tilaisuus osoittaa kunnioitusta menneelle (Brooklyn-ajoille) ja ottaa seuraava askel eteenpäin brändinä. Tämä on mielestäni tärkein asia, Devilsin markkinointipuolen varajohtaja Jillian Frechette iloitsi seuran tiedotteessa.

Peliasun arkkitehtinä toimi Devilsissä huimat 1266 ottelua pelannut Hall of Fame -maalivahti Martin Brodeur.

– Hän oli tämän pelipaidan todellinen arkkitehti. Hän toimi suunnittelijana. Me kaksi toimimme valmistuksen johdossa. Saimme tietysti palautetta ja teimme yhteistyötä muidenkin organisaation väestön kanssa – mukaan lukien seurapresidentti Jake Reynoldsin. Kaikki kuitenkin aloitettiin ja päätettiin ”Martyn” toimesta. Se tekee tästä erityistä, Frechette ylisti.

Devils pukee uuden peliasunsa ylleen ensimmäistä kertaa joulukuun 8. päivä, kun vastaan asettuu Philadelphia Flyers. Devils nähdään tällä kaudella 13 kertaa jäällä uudessa kolmosnutussa.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.