Duncan Keith pelasi Seattle Krakenia vastaan uransa NHL-ottelun numero 1200. Tämän virstanpylvään on saavuttanut aktiivipelaajista vain Joe Thornton, Aleksander Ovetshkin, Zdeno Chara, Ryan Suter ja Dustin Brown.

35. NHL-puolustajana kyseiseen saavutukseen yltänyt Keith teki juhlaottelussa myös ensimmäisen maalinsa Edmonton Oilersin paidassa. Maalin näet tästä linkistä.

Ennen tätä kautta Keith oli pelannut koko NHL-uransa Chicago Blackhawksissa, joka on ollut kesästä lähtien seksuaalirikosvyyhdin keskiössä. Tapahtumat sijoittuvat vuoteen 2010, jolloin Iso-Britanniankin kansalaisuuden omaava kanadalaispuolustaja oli joukkueen varakapteenina. Keithiä pyydettiin haastatteluun koskien rikostutkintaa, mutta hän kieltäytyi.

— Jos pystyisin menemään ajassa taaksepäin, tekisin sen, Keith katuu Sportsnetin mukaan. Samaan aikaan tunsin, ettei minulla ollut mitään annettavaa, joten en uskonut sen auttavan. Minun olisi kuitenkin pitänyt istua alas haastatteluun.

Keith on kertonut aiemmin olleensa tietämätön vuoden 2010 tapahtumista. Uhrin henkilöllisyydestä hänellä ei sanojensa mukaan ollut ennen Kyle Beachin ulostuloa tietoa.