Alex Nedeljkovic oli yksi viime kauden komeetoista. Carolina Hurricanes ei halunnut hänelle sopimuskautensa viimeistä vuotta pelaavalle maalivahdille haluttua palkankorotusta antaa, joten hänen oikeutensa treidattiin Detroit Red Wingsiin Jonathan Bernierin oikeuksia ja 3. kierroksen varausvuoroa vastaan.

Thomas Greissin kanssa tämän kauden aikana torjuntavastuun jakava Nedeljkovic haluaa unohtaa harjoituskauden viimeisen ottelun pian. Toista erää ollessa enää sekunteja jäljellä yhdysvaltalainen yritti pelata hakemansa irtokiekon nopeasti keskialueelle nopeaa hyökkäystä varten, mutta se päätyikin Buffalo Sabresin Zemgus Girgensonsin lapaan, jolla oli helppo työ viimeistellä alivoimalla voittomaaliksi jäänyt osuma verkon perukoille.

Nedeljkovicin viime kausi alkoi ikävästi, kun hänet laitettiin siirtolistalle. Vuoden 2014 varaustilaisuudessa toisen kierroksen alussa valittu veskari ei kellekään kelvannut, mutta Hurricanesin muiden maalivahtien kamppaillessa loukkaantumisten kanssa hän kiitti vastuusta ja näytti epäilijöilleen torjumalla 23:ssa runkosarjan ottelussa keskimäärin 93,2 prosentin varmuudella ja päästämällä taakseen alle kaksi maalia ottelua kohden.