Brad Lambert on vaihtanut joukkueita 17 vuoden ikäänsä nähden moneen kertaan. Mikäli Sportsnetiin on uskominen, on uusi loikkaus mahdollista jo tällä kaudella.

Lambertin huhutaan kanadalaissivuston mukaan harkitsevan siirtoa Saskatoon Bladesiin. WHL-joukkue varasi hänet viime vuonna Kanadan junioriliigojen ulkomaalaisten varaustilaisuus CHL Import Draftissa numerolla 33.

JYPissä Lambertin kausi ei ole sujunut odotusten mukaisesti. Kymmenen ottelua on riittänyt tehoihin 1+1=2 ja peliaikaakin on kertynyt keskimäärin vain noin 13 minuutin verran. Sportsnetin uusimmassa draft-listauksessa Pelicans-kasvatin sijoitus on tästä huolimatta vielä toinen.

Lambert siirtyi vuonna 2019 Pelicansista HIFKiin, josta matka jatkui heti ensimmäisen kauden jälkeen Jyväskylään. Saskatoon Bladesistä tulisi siis hänen neljäs joukkueensa kolmen vuoden sisällä.