Pekka Rinne sai seuraa! Nashvillen tulokasvahti teki NHL-debyytissään seurahistoriaa

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin vaikea alkukausi sai viime yönä hieman helpotusta. Joukkue nappasi kauden toisen voittonsa kaatamalla Minnesota Wildin lukemin 5-2. Voiton takuumiehenä hääräsi NHL-debyyttinsä pelannut maalivahti Connor Ingram.

Helpolla voitto ei irronnut. Ingramin torjuntaprosentti oli upea 94,29. Hän teki samalla myös seurahistoriaa. Ingramista tuli toinen Nashville-vahti, joka pystyi torjumaan voiton ensimmäisessä NHL-ottelustaan. Samaan on ennen pystynyt ainoastaan seuralegenda Pekka Rinne.

Ykkösvahdin viittaa tällä kaudella Nashvillessa on kantanut Juuse Saros. Alkukausi on ollut vaikea hänelle niin kuin koko joukkueelle. Saroksen torjuntaprosentti on viiden pelatun ottelun jälkeen 90.