NHL:ssä ilman sopimusta jääneiden pelaajien vyöry kohti Euroopan sarjoja on alkamassa.

Sveitsiläinen Blick-lehti paljasti uutisoi Chicago Blackhawksin riveissä Stanley Cupin voittoa urallaan juhlineen tshekkihyökkääjä Michael Frolikin olevan lähellä siirtoa Sveitsin pääsarjaan.

33-vuotiaan Frolikin uusi seura on lehden mukaan HC Lausanne. Sopimus ei ole vielä saanut virallista vahvistusta seuran taholta.

Tshekkikonkari on pelannut urallaan pudotuspelit mukaan laskettuna yli 900 NHL-ottelua. Viime kaudella kokenut laitahyökkääjä edusti Montreal Canadiensia, joskin mies mahtui pelaavaan kokoonpanoon vain kahdeksassa ottelussa.

Frolik on iskenyt vuonna 2008 alkaneella NHL-urallaan pelaamissaan 858 runkosarjapelissä kovat tehot 159+225+384. Mies on edustanut taalajäillä Florida Panthersia, Chicago Blackhawksia, Winnipeg Jetsiä, Calgary Flamesiä, Buffalo Sabresia sekä viimeksi Montreal Canadiensia.