NHL:ssä suomalaisyllätys – vain kaksi peliä viime kaudella pelannut puolustaja nostettiin NHL-kokoonpanoon

© Kuva: Getty Images

NHL:stä kantautui sunnuntaina mieluisia suomalaisuutisia Pittsburgh Penguinsin tehtyä muutoksia kokoonpanoonsa Kris Letangin ja Mark Friedmanin loukkaantumisten myötä.

Penguins nosti kaksikon tuuraajaksi viime kaudella vain kaksi ottelua Penguins-paidassa pelanneen Juuso Riikolan. 27-vuotias puolustaja läpäisi aiemmin siirtolistan ja sai passituksen AHL:ään, jossa iski kolmessa pelissä tehot 0+2.

Riikola pelaa Penguinsin organisaatiossa nyt neljättä kauttaan. Puolustaja solmi Penguinsin kanssa 1,15 miljoonan dollarin vuosipalkan takaavan, kaksivuotisen ja yksisuuntaisen sopimuksen syksyllä 2020. Riikola on pelannut urallaan 75 NHL:n runkosarjapeliä tehoin 3+9=12.