SaiPa on vahvistanut rivejään hyökkääjä Nicholas Halloranilla. Halloranin sopimus kattaa tämän kauden.

24-vuotias yhdysvaltalainen siirtyy Lappeenrantaan AHL:stä Ontario Reignin joukkueesta. Halloran on tehnyt tällä kaudella 15 ottelua tehopistein 1+7.

178-senttinen ja 80-kiloinen laitahyökkääjä pelasi edelliset neljä kautta Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa Coloradon joukkueesta. Halloran teki neljän NCAA-kauden aikana 119 ottelussa komeat tehopisteet 40+57=97. Hän on ollut kahdesti ehdolla sarjan parhaalle pelaajalle jaettavaan Hobey Baker -palkintoon.

– Olen kuullut että Liiga on erittäin tasokas. Suomi tuottaa huipputason pelaajia vuosittain ja olen innoissani päästessäni kilpailemaan Liigassa, Halloran kommentoi SaiPan tiedotteessa.

– Liigaan tuleminen on minulle oikea päätös, koska minulla on mahdollisuus saada suurempi rooli kuin Yhdysvalloissa. Pääsen myös työskentelemään pelin yksityiskohtien kanssa. Liigassa pelataan hyökkäävää, nopeaa ja fyysistä kiekkoa ja haluan pelata peliä luovasti ja nopeasti. Uskon että Liigan pelityyli sopii minulle loistavasti.

Halloran tuo Liigaan mukanaan vauhdikkaan pelityylinsä.

– Nopeus on pelityylini. Voitte odottaa minulta paljon vauhtia laidoilta ja keskeltä. Pystyn luomaan tilaa ja paikkoja pelikavereilleni. Tykkään myös laukoa vauhdista, Halloran kertoo.

LUE MYÖS: Hurja kaappaus! Ässien haaviin KHL:stä tuttu kiekkotähti – ”Iso persoona pukukopissa”

LUE MYÖS: Se tapahtui! NHL:ssä kasattiin täysin suomalainen ykkösketju

LUE MYÖS: Lähde: Näin paljon Mikko Lehtonen tienaa KHL:ssä – mikä alediili!