JYP nousi jälleen takaa tasoihin – voittomaalin tekijä naureskeli haastattelussa: ”Jotain spesiaalia”

JYP on tällä hetkellä kovassa liidossa Liiga-kaukaloissa. Se on voittanut edelliset viisi otteluaan putkeen ja löytyy sarjataulukon viidenneltä sijalta.

Keskiviikkoillan ottelussa se kaatoi Mikkelissä Jukurit lukemin 3-2. Kahden erän jälkeen Jukurit johti peliä vielä 2-0, mutta kolmannessa erässä nuori hurrikaanilauma osoitti luonnetta ja nousi ensin tasoihin ja lopulta vielä ohi. Maalintekijöinä kunnostautuivat Adam Brodecki, Samuel Valkeejärvi sekä Patrik Siikanen.

Myös tätä edellisessä ottelussaan JYP esitti kirin päätöserässä, joskin se oli ihan omaa luokkaansa. Silloin joukkue teki kolme maalia ottelun viimeisellä minuutilla ja nousi 1-4-tappioasemasta KalPaa vastaan tasoihin kotiluolassaan. Voitto-osuma syntyi lopulta jatkoajalla.

JYPin eilisen ottelun voittomaalin tekijä Siikanen naureskeli itsekin ottelun jälkeisessä haastattelussa joukkueen viimeaikaisille nousuille.

– Emmä tiiä, on tossa joukkueessa jotain spesiaalia. Ensimmäinen erä oltiin ihan purjeessa, toiseen saatiin vähän parannettua. Jostain me kaivettiin tohon kolmanteen erään vielä tarvittavat maalit ja sitä kautta kolme pistettä.

Joukkue on saanut valtavasti buustia viime aikaisten esitystensä kautta ja sitä Siikanen myös hehkutti haastattelussa.

– Joukkueessa on ihan mieletön meininki. KalPa-peli totta kai kasvatti meitä tosi paljon henkisesti. On tuossa joukkueessa jotain spesiaalia, kun pystytään kolmannessa erässä tulemaan useammankin maalin takaa ja klaarata vielä peli, Siikanen jatkoi tyytyväisenä.

– Se suakin vähän naurattaa, että ei meinaa uskoa, mitä tapahtuu illasta toiseen, sanoi ottelun selostaja ja haastattelua pitävä Olli Eronen, johon Siikanen myöskin nyökkäilee ja jatkaa naureskeluaan.

JYP jatkaa kauttaan perjantaina, kun se saa vieraakseen SaiPan. Ottelu käynnistyy kello 18:30.