Jokerit järjesti teurastuksen KHL:ssä – siirtohuhujen keskellä oleva tähtihyökkääjä iski hirmutehot

© Kuva: www.hcsalavat.ru

Jokerit palasi kahden tappiopelin jälkeen voittokantaan todellisella teurastuksella sunnuntain KHL-kierroksella.

Helsinkiläisseura kylvetti kotikaukalossaan Dinamo Riikaa lukemin 8-0 aiheuttaen vierailleen jo kolmannen peräkkäisen tappion.

Jokereiden ykkösketju oli ottelussa hirmuiskussa. Siirtohuhujen keskellä pyörivä Jordan Schroeder iski ottelussa tehot 4+1. Ykkösketjun laidoilla pelanneet Brian O’Neill (0+4) ja Nicklas Jensen (0+3) säestivät jenkkitähteä komein tehoin.

Aiemmin tällä viikolla Schroederista levisi mediaan siirtohuhuja, kun toimittaja Artur Khairullin kertoi jenkin olevan mahdollisesti matkalla Dinamo Minskiin. Toistaiseksi nämä puheet ovat olleet kuitenkin vain huhuja.

Alkukauden 22 pelistään 14 voittoa napannut Jokerit on tällä hetkellä KHL:n läntisen konferenssin kakkosena tasapistein ottelun vähemmän pelanneen Pietarin SKA:n kanssa. Joukkue pelaa seuraavat kuusi otteluaan vieraskaukalossa. Sen seuraava kotiottelu on vuorossa vasta 17. marraskuuta, jolloin vieraaksi saapuu Admiral.