Ja taas mennään – KHL-joukkue joutuu pelaamaan tyhjille katsomoille koronavirustilanteen takia

© Kuva: Ilari Isotalo

KHL tiedotti nettisivuillaan, että latvialainen Dinamo Riika joutuu pelaamaan kotiottelunsa tyhjille katsomoille maan huonontuneen koronavirustilanteen takia.

Läntisen konferenssin keskikastissa painiva joukkue pelaa ilman yleisöä 21. lokakuuta alkaen. Yleisökielto päättyy kolmen viikon kuluttua 15. marraskuuta. Latvian hallitus joutui määräämään maahan hätätoimenpiteenä ulkonaliikkumiskiellon, jutussa kerrottiin.

Tällä kaudella 20 ottelusta yhtä monta pinnaa kerännyt joukkue viilettää paraikaa viiden pelin pisteputkessa. Latvialaislauma jatkaa pelejään perjantaina Severstal Tsherepovetsin ja Jokerien vieraana. Seuraava kotiottelu sillä on ohjelmassa 27. lokakuuta.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.